Τοποθεσία

Το King Lodge, με κεντρική τοποθεσία στο Π.Ψυχικό, βρίσκεται κοντά στο ιστορικό, πολιτιστικό και εμπορικό κέντρο της Αθήνας και σε κοντινή απόσταση από το μαιευτήριο Λητώ, το Ιατρικό Αθηνών επίσης από τις πρεσβείες του Ισραήλ, του Αζερμπαϊτζάν, του Κονγκό, της Ταϊλάνδης, του Μαρόκου κλπ.

Το King Lodge προσφέρει στους επισκέπτες τις ευκαιρίες να εξερευνήσουν τα κυριότερα αξιοθέατα της πόλης, τους εμπορικούς και επιχειρηματικούς χώρους, χάρη στις άριστες συγκοινωνιακές συνδέσεις. Ένας ιδανικός προορισμός για τους ταξιδιώτες της πόλης και τους επιχειρηματίες.

ΠΩΣ ΘΑ ΦΤΑΣΕΤΕ ΣΤΟ KING Lodge

Με το αυτοκίνητο

Από το λιμάνι του Πειραιά (18,2km – 36min)

α. Πάρτε την Ακτή Μιαούλη και την Αιθ. Αντιστάσεως στην Ομιρίδου Σκιλίτση

β. Πάρτε Leof. Ποσειδώνος, Λεόφ. Andrea Siggrou και EO1 στην Leof. Κηφισίας στην Αθήνα. Πάρτε την έξοδο προς το Γαλάτσι / Καρέα από την EO1

γ. Πάρτε τον Βασιλέως Παύλου στον Ιακυνθώνα στο Ψυχικό

Από το αεροδρόμιο (29.9km – 25min)

α. Ακολουθήστε την Attiki Odos / A62, A6 / E94 και Periferiaki Imittou / A64 στην Leof. Αλίμου Κατεχάκη. Πάρτε την έξοδο Y1 από την Periferiaki Imittou / A64

β. Συνεχίστε στο Leof. Αλίμου Κατεχάκη. Πάρτε Leof. Παναγιώτη Κανελλοπούλου και Κατεχάκη προς Ιακυνθώνα στο Ψυχικό

 

Από το Mετρο

Επιλέξτε τη γραμμή του μετρό M3 μέχρι το σταθμό του Πάνορμου και στη συνέχεια περπατήστε για περίπου 10 λεπτά ή πάρτε ένα ταξί.

Με λεωφορείο

Πάρτε οποιοδήποτε από τα λεωφορεία 036, 140, 550, 602, 610, 653, A7, X14 ή τα τρόλεϊ 3, 10, 18, 19 μέχρι το σταθμό Κατεχάκη.

King Lodge

Η καλύτερη επιλογή για ταξιδιώτες πόλης & επιχειρηματίες.
Skip to content