ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Σε μία από τις πιο κεντρικές, ζωντανές και ασφαλείς περιοχές το King Hotel προσφέρει στους επισκέπτες τις ευκαιρίες να εξερευνήσουν τα κυριότερα αξιοθέατα της πόλης, τους εμπορικούς και επιχειρηματικούς χώρους χάρη στις βέλτιστες συγκοινωνιακές συνδέσεις. Ένας ιδανικός προορισμός για τους ταξιδιώτες της πόλης και τους επιχειρηματίες. Κάποια μέρη που μπορείτε να επισκεφθείτε είναι τα παρακατω:

ΟΔΟΣ ΕΡΜΟΥ

Η Ερμού εξακολουθεί να είναι ο πιο εμπορικός δρόμος του Κέντρου με τη Μητροπόλεως να ακολουθεί και τη Σταδίου να αναπτύσσεται με γρήγορους ρυθμούς. Εάν μετά τις περιπλανήσεις σας αισθανθείτε την ανάγκη για φαγητό, τα σουβλάκια και τα κεμπάπ στο Μοναστηράκι θα σας ενθουσιάσουν. Γι’ αυτούς που επιθυμούν κάτι πιο υγιεινό, υπάρχουν πολλά μαγαζιά και ταβέρνες με μαγειρευτά φαγητά και σαλάτες, καθώς και κάποια εστιατόρια για χορτοφάγους. Εάν είναι βράδυ και έχετε διάθεση για νυχτερινή ζωή, ανηφορίστε προς τα ατέλειωτα μπαράκια του Θησείου.

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

Με επίκεντρο το Μοναστηράκι και την Πλάκα και με πεζοδρομημένο πια το μεγαλύτερο μέρος του, το Ιστορικό Κέντρο αξίζει για περιπλανήσεις και κάποιες πιο «ιδιαίτερες» αγορές.

Περισσοτ.

ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ

Νομισματικό Μουσείο που στεγάζεται στο «Ηλιού Μαλάθρων» (παλάτι Ίλιον), έργο του Ernest Chiller, πρώην κατοικία του Erick Schliemann. Πρόσφατα ανακαινισμένο, είναι ένα από τα λίγα μουσεία αυτού του είδους στον κόσμο.

Περισσοτ.

BENAKI MUSEUM

Το μουσείο ιδρύθηκε από τον Αντώνιο Μπενάκη, μέλος ιστορικής οικογένειας που προέρχεται από την Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου, ενώ στις συλλογές του περιλαμβάνονται 33.000 έργα,

Περισσοτ.

King Lodge

Η καλύτερη επιλογή για ταξιδιώτες πόλης & επιχειρηματίες.